Het Land van de Biesbosch.
 
de Koekoek vleespakket de Koekoek vleespakket de Koekoek vleespakket de Koekoek vleespakket
 


Als de dieren slachtrijp zijn, worden ze individueel naar onze eigen ambachtelijke slager gebracht. Bij de slager loopt elk dier nog een dag rond zodat het weer volkomen tot zichzelf komt. Op die manier wordt voorkomen dat het vlees gestresst is. Na de slacht wordt het vlees nog minstens een week te rusten gehangen; zo krijgt het zijn optimale smaak en zachtheid. Onze slager maakt geen gebruik van kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Optimale smaak en zachtheid

De combinatie van ons voortdurend streven naar een natuurlijke werkwijze, ambachtelijke en de unieke eigenschappen van het ras Aberdeen Angus borgen voor u een prachtig stuk gemarmerd vlees dat in zuiverheid, malsheid en smaak onovertroffen is. Wij zijn heel trots op dit uitzonderlijke product van ons domein en hopen van ganser harte de beleving en de smaak van dit heerlijke rundvlees met velen te mogen delen.

de Koekoek - Natuurlijk Weide- en Akkerdomein.
Buitendijk 1, 4924 EG  Drimmelen, Telefoon 0162 - 68 65 58, E-mail angus@dekoekoekdrimmelen.nl