Het Land van ed Biesbosch.
 
Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied


Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied aan de rand van nationaalpark De Biesbosch. Op het land van De Koekoek wordt met zorg en aandacht gewerkt aan kwalitatieve en betrouwbare akkerbouwproducten. De voor de akkerbouw noodzakelijke rustgewassen dienen als voergewassen voor het vee. Onze weiden en akkers zijn biologisch zuiver (Skal gecertificeerd), wij gebruiken dus geen chemische bestrijdingsmiddelen en/of kunstmest. Kool, aardappelen, koolraap, uien, knolselderij en wortelen vormen de kern van onze oogst.

Honderd Hectare Biologisch zuiver Akkergebied.

Wij streven naar de grootst mogelijke flexibiliteit en leveren rechtstreeks aan particulieren, (biologische) marktkooplui, handel en horeca. Als u ons bedrijf wilt bezoeken, bent u hierbij van harte uitgenodigd: u kunt ons altijd bellen voor een afspraak. Wij zullen u met plezier ontvangen en rondleiden.

Honderd hectare biologisch zuiver akkergebied
Buitendijk 1, 4924 EG  Drimmelen, Telefoon 0162 - 68 65 58, E-mail angus@dekoekoekdrimmelen.nl